Over ons

Over Bricks Advocaten

Als doorwinterde advocaten beschouwen we doorgedreven kennis van ons vak als een must. Maar daar stoppen we niet. Sterker nog: daar begint het zelfs niet bij. Het begint bij u en hoe we samen de toekomst van uw onderneming verzekeren.

20230215 Bricks Advocaten 16

Bricks is een loyale partner

Ondernemen is een passie die we delen. Het verbindt ons en zorgt voor wederzijds begrip. We weten dat u, als ondernemer, nood hebt aan een loyale partner. Eén die het beste met uw onderneming voorheeft. De plaats van Bricks Advocaten is niet aan de zijlijn. Vanaf dag één denken we actief en in alle openheid mee. Dat is wat een partner doet.

 


Juridische expertise komt samen met een commerciële mindset

We bouwen een samenwerking uit waarin uw belangen altijd beschermd worden. Hoe Bricks Advocaten dat doet? We verrijken onze sterke juridische expertise met een commerciële mindset. Uit eigen ervaring weten we dat die nodig is, om succesvol te ondernemen. Zo formuleren we niet alleen helder en verstaanbaar advies, maar bovenal advies dat écht op maat is. Zo zien we opportuniteiten die anders gemist worden.

20230215 Bricks Advocaten 104

De kansen zien we al.
Tijd om ze te grijpen.


We geloven er sterk in dat we problemen niet moeten oplossen wanneer ze zich voordoen. We moeten ze altijd een stap voor blijven. Bricks Advocaten heeft geen schrik om een proactieve houding aan te nemen. We wachten niet tot u naar ons komt. We voegen de daad letterlijk bij het juridische woord. Die snelheid van denken en handelen is essentieel in de continu evoluerende ondernemingswereld.

 

Leer ons team kennen →