Vennootschapsrecht

Vennootschapsrecht


Met een voet in de advocatuur en de andere stevig in de ondernemingswereld, een houding die elke advocaat van ons team aanneemt. We leren uw onderneming volledig kennen en maken zo advies op maat. Dankzij die aanpak geven we altijd antwoorden die uw belangen verdedigen.

Waarom juridische ondersteuning voor uw onderneming een meerwaarde is

Omdat onze advocaten proactief meedenken, en dat vanaf de oprichting. Denk aan de keuze van vennootschapsvorm, de onderhandelingen over de overeenkomsten met aandeelhouders, leveranciers en klanten. Daarnaast geven we advies over de oprichting van uw managementvennootschap.

Uw onderneming groeit? Grote kans dat u (zelfstandige) medewerkers wil aanwerven. Ook dan voorzien we de nodige contracten. Mochten daarnaast uw klanten niet betalen, dan vormt onze incassoregeling de oplossing. U ontvangt na de invordering dan steeds de hoofdsom. Het doel is altijd om een geschil te vermijden. Komt het toch tot een gerechtelijke procedure? Ook dan staat Bricks Advocaten voor u klaar. Daarbij plaatsen we het geschil en de juridische oplossingen steeds in de juiste context: wat is het resultaat van deze beslissing op de lange termijn?

Ingo Arnou stond mij met raad en daad bij tijdens de opstart van “Codice”. Ik kreeg alle nodige juridische documenten en adviezen aangeleverd om mijn eigen IT-bedrijf op te zetten. Een persoonlijke aanpak staat bij Bricks Advocaten zeker centraal.

Codice

Bricks Advocaten, partnerkantoor van Imec.istart. 

Contacteer Bricks